Maailman helpoin punajuuriresepti

Haluatko sinäkin käyttää kotiruoassa monipuolisesti erilaisia kotimaisia kasviksia? Kyllä, mutta tiettyjä kasviksia ei vaan koskaan tule käytettyä, koska niiden käsittely ja valmistaminen on niin aikaa vievää sekä vaivalloista. 

Yksi tällainen kasvis on punajuuri. Kuinka mukavaa olisi hyödyntää punajuurta enemmän kotiruoissa, sillä kasviksen väri on todella kaunis ja punajuuri sisältää lukuisia tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Punajuuret tulisi kuitenkin ensin keittää ja sitten antaa jäähtyä, jotta voit kuoria ne. Vasta tämän, ainakin tunnin kestävän prosessin jälkeen pääset hyödyntämään niitä varsinaisessa ruoanlaitossa! 

Paahka tarjoaa ratkaisun, jossa pääset nauttimaan punajuuresta ilman vaivalloista käsittelyä. Tämä kenties maailman helpoin punajuuriresepti lisää kotimaisten kasvisten väriloistoa kotiruokaasi Paahka Punajuuri-perunapata -valmisruokapussin avulla.

Kenties maailman helpoin punajuuriresepti: resepti pataruokaan kahdelle

  1. Kaada uunivuokaan Paahka Punajuuri-perunapata -pussin sisältö. 
  2. Lisää vuokaan 4dl vettä ja 2dl kermaa. 
  3. Halutessasi voit murentaa sekaan esimerkiksi 50 g aurajuustoa. 
  4. Lisää suolaa 1 tl. Jos lisäsit sekaan juustoa, lisää suolaa vain 0,5 tl.
  5. Paista uunissa 150 asteessa noin 30 min. Sekoita ja peitä vuoka kannella tai foliolla.
  6. Jatka paistamista välillä sekoittaen vielä noin 1,5 tuntia tai kunnes punajuuret ovat pehmeitä.

Sillä välin kun punajuuri-perunapata muhii uunissa, voit valmistaa padan kanssa tarjottavat lisukkeet… tai vaihtoehtoisesti voit käyttää ajan tietysti myös rentoutumiseen. Vilkaise ideoita punajuuri-perunapadan kanssa tarjottavista lisukkeista ja raaka-aineista Paahkan reseptipankista!

Paahka Punajuuri-perunapadan ainesosat ovat kotimaisia ja pääraaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja. Paahkan pitkään säilyvät kuivatut valmisruoat tarjoavat joustavuutta arkeesi terveellisyydestä ja ekologisuudesta tinkimättä.
Tutustu lisäaineettomaan Punajuuri-perunapataan sekä muihin Paahkan kuivattuihin valmisruokiin ja tilaa verkkokaupastamme maukkaat valmisruokapussit helpottamaan omaa arkeasi!

Tästä verkkokauppaan.