Tietosuojaseloste

PAAHKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

1.Rekisterinpitäjä

Rekisterin rekisterinpitäjä on Paahka Oy y-tunnus 3184328-9

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Hanne Kluukeri

Paahka Oy

Osoite: Kannustie 501 A2, 68100 Himanka

Puhelin: 0505060785

Sähköposti: info@paahka.fi

2. Rekisterin nimi

Rekisterin nimi on Paahka Oy:n asiakasrekisteri.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään verkkopalvelun tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen.

4. Rekisterin tietosisältö 

Rekisteriin tallentuu se tieto, mitä ostotapahtumassa tai käyttäjätunnuksen luomisessa meille asiakkaan toimesta annetaan:

  • Nimi

  • Osoite

  • Muut yhteystiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero

  • Tilaushistoria 

  • Tilauksen lisätietokentässä annetut tiedot

  • Käytetty toimitus- ja maksutapa

  • Lähetysten seurantatiedot

  • Asiakkaan tekemät tuotearvostelut

  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä henkilöltä itseltään.

Henkilötietoja kerätään ja päivitetään myös sovellettavan lainsäädännön rajoissa yleisesti saatavilla olevista lähteistä, jotka liittyvät rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn henkilön välisen asiakassuhteen toteuttamiseen ja joiden avulla rekisterinpitäjä toteuttaa asiakassuhteiden ylläpitämiseen liittyviä velvollisuuksiaan.

6. Rekisterin ja tietojen säilytys ja suojaus

Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.

Tietokantaan on pääsy vain Paahka Oy:n työntekijöillä. Henkilötietoja säilytetään tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.

Henkilötiedot hävitetään henkilötietolain mukaan, kun niiden säilyttämisen oikeudellinen peruste lakkaa. Joitakin tietoja voidaan säilyttää lain asettamia aikarajoja kauemmin, jos se on tarpeen esimerkiksi kirjanpidon ja kuluttajakauppaan liittyvien takuu- ja reklamaatioasioiden hoitamisessa.

7. Henkilötietojen vastaanottajat 

Luovutamme välttämättömät henkilötiedot kolmansille osapuolille, (logistiikka, pankki, maksunvälitys, kirjanpito) tilauksen ja toimituksen mahdollistamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välitetään laskulla/luotolla ostaessa myös palvelun tarjoavalle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin sisältyviä henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus.

10. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot on anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin. Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.

11. Tiedottaminen tietomurrosta

Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

12. Mahdolliset muutokset

Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.