Maa-artisokkasosekeitto 70g

Pussissa on kuivattuna tarvittavat ainesosat herkullisen maa-artisokkasosekeiton valmistamiseen 2 henkilölle. Lisää vain vesi, kerma ja haluamasi lisukkeet.

70g

Topinambur vegetable soup. The bag has dehydrated necessary ingredients to make a delicious topinambur vegetable soup for 2 people.

7,50

Maa-artisokka, peruna, purjo
Laita kattilaan 5 dl vettä ja pussin sisältö. Keitä 10 minuuttia tai kunnes sisältö on pehmeää. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää noin 2 dl kermaa. Kuumenna ja mausta makusi mukaan esim. 0,5 tl suolaa ja ripaus mustapippuria.

Vinkki! Sosekeiton kaveriksi sopii rapeaksi paistettu jauhelija tai kinkkusuikaleet ja kerman lisäksi joukkoon voi lorauttaa vaikka juoksevaa tuorejuustoa.
Maa-artisokka vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa. Sopii erityisesti diabeetikoille, sillä hiilihydraatit ovat pääsääntöisesti inuliinia ja inuliini ei vaadi insuliinia hajotakseen. Maa-artisokassa on myös runsaasti ravintokuitua ja hivenaineita.

 

Herkkävatsaisten kannattaa huomioida, että maa-artisokalla voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ravintoarvo/Näringsvärde /Nutritional value 70g /100g
Energiaa/Energi / Energy 831 kJ / 1187kj 198kcal / 282,9 kcal
Rasvaa/Fett / Fat  <1g / <1g

-josta tyydyttynyttä/varav mättat / from saturated<1g / <1g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat / Carbohydrate 22g / 31g
-josta sokereita/varav sockerarter / from sugar1,7g / 1,7g
Proteiinia/Protein  6g / 8,6g

Suolaa/Salt 0g / 0,11g / 0,15g

Ei lisättyä suolaa.
Tuotteen säilyvyysaika on 2 vuotta. Product shelf life 2 years.

 

Topinambur, potato, leek.

Put 5 decilitre water and inside of the bag into a pot. Cook for about 10 minutes or when it´s soft. Mash with immersion blender. Add about 2 decilitre of cream and season how you like it. For example 0,5 teaspoon of salt and bit of allspice.