Nopea ja hyvä kasvissosekeitto ilman kuorimista

Tykkäätkö sosekeitosta, mutta kasvisten kuoriminen ja pilkkominen ei ole lempihommiasi? Terveellistä sosekeittoa olisi kiva syödä useamminkin, mutta kuoriminen ja pilkkominen ovat tylsää ja vaivalloista hommaa, jota et kovin mielelläsi tekisi. 

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, tämä helppo resepti kasvissosekeittoon on juuri sinulle!

Nopea ja hyvä kasvissosekeitto valmistuu ilman kuorimista ja pilkkomista Paahka Sosekeitto -valmisruokapussin ansiosta. Voit käyttää kasvisten pilkkomiseen kuluvan ajan mieluummin valmiista sosekeitosta nauttimiseen. 

Nopea ja hyvä kasvissosekeitto ilman kuorimista, resepti kahdelle

  1. Laita kattilaan 6 dl vettä ja Paahka Sosekeitto -valmisruokapussin sisältö. 
  2. Keitä 10 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmenneet. 
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää joukkoon noin 1 dl kermaa. 
  4. Kuumenna ja mausta makusi mukaan, esimerkiksi 0,5 tl suolaa ja ripaus mustapippuria.

Kokeile kasvissosekeiton lisukkeena sieniä. Jos haluat entistäkin täyteläisemmän maun, sosekeittoon voi lisätä kerman kanssa esimerkiksi juoksevaa tuorejuustoa. 

Hyvä kasvissosekeitto toimii pohjana myös lihaisammille keittoversioille. Sosekeiton kaveriksi sopii hyvin esimerkiksi rapeaksi paistettu jauheliha. Katso lisää houkuttelevia reseptivinkkejä Paahkan reseptipankista!

Nopeasti valmistuvan hyvän kasvissosekeiton kasvikset ovat tietysti kotimaisia. Paahka Sosekeitto -valmisruoka-aineksen raaka-aineet peruna, porkkana ja sipuli tuotetaan mahdollisimman lähellä Paahkan omaa tilaa Kalajoen Himangalla. 

Raaka-aineet ovat laadukkaita ja Paahkan kuivatut valmisruoat valmistetaan ilman lisäaineita. Pitkän säilyvyyden ansiosta voit napata Paahka -valmisruokapussin kuivaruokakaapistasi juuri silloin, kun tarvitset hyvää ruokaa helposti. Tutustu Paahkan valikoimaan ja tilaa verkkokaupastamme maukkaat kuivatut valmisruoat sujuvoittamaan omaa arkeasti!

Tästä verkkokauppaan.