Helppo ja nopea maa-artisokkakeitto

Ehkä sinäkin muistat tilanteen, jolloin olet tullut raikkaasta ulkoilmasta takaisin kotiin ja suuntaat nälissäsi keittiöön. Vatsasi kurninta kuuluu jo melkein naapuripitäjään asti, mutta pahaksi onneksi jääkaapissa ei ole mitään valmista syötävää! 

Jotain pitää kokata ja äkkiä. Onneksi kuivaruokakaapista löytyy vielä yksi valmisruoka…

Reippaan ulkoilun jälkeen sisintä lämmittää mukavasti täyteläinen maa-artisokkasosekeitto. Kun käytät keittoon Paahka Maa-artisokkasosekeitto -valmisruokapussin, sinun ei tarvitse käyttää ollenkaan aikaa maa-artisokkien ja perunoiden kuorimiseen sekä pilkkomiseen. 

Helppo ja nopea maa-artisokkakeitto valmistuu alle 20 minuutissa. Tätä perusreseptiä voit myös muokata oman makusi mukaan tai kokeilla valmiita ideoita Paahkan reseptipankista.

Helppo ja nopea maa-artisokkakeitto, resepti kahdelle:

  1. Laita kattilaan 5dl vettä ja Paahka Maa-artisokkasosekeitto -pussin sisältö. Keitä 10 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmenneet. 
  2. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää samalla noin 2 dl kermaa. 
  3. Kuumenna ja lisää halutessasi 0,5 tl suolaa. Mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, valkopippurilla tai vaikka lorauksella lime-mehua!

Voit tarjoilla maa-artisokkakeiton esimerkiksi voisilmän kera, uunissa paistettujen porkkanalastujen ja oliiviöljyn kera tai siivutetun ja paistetun meetwursin kanssa. Nam!

P.S. Siltä varalta, että joku kerta kaapissa ei olekaan mitään syötävää nälän yllättäessä, hanki kaappiisi Paahkan Maa-artisokkasosekeittoa tai muita Paahkan kuivattuja valmisruokia. Kuivattu valmisruoka säilyy pitkään ja pussista syntyy helppoa ja mutkatonta kotiruokaa, jota voit maustaa oman makusi mukaan! Tilaa valmisruokapussit kotiisi vaivatta verkkokaupastamme.